Kadınlara hayatın her alanında değer verilmeli

Kadınlara hayatın her alanında değer verilmeli

ÖNCELİKLE EĞİTİMLERİNE ÖNEM GÖSTERİLMELİ

Kadınlara hayatın her alanında değer verilmeli

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada ?Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır? dedi.

ÖNCELİKLE EĞİTİMLERİNE ÖNEM GÖSTERİLMELİ

Akdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Kadınlarımıza başta eğitimlerine önem göstermek üzere, hayatın tüm alanlarında hak ettiği değeri vermek hepimize düşen önemli bir görevdir. Bu yüzden yıl içinde bir gün kutlanan, kadınlar için önemli bir yere sahip olan bu gün sadece bir güne sığdırılmamalıdır.?

GELİŞMİŞLİK DÜZEYİNİN EN ÖNEMLİ GÖSTERGESİ

?Günümüzde gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri de kadının bulunduğu toplumdaki özgürlüğü, saygınlığı ve yönetimdeki yeri ile belirlenmektedir. Sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakârlıklar gösteren ve rol üstlenen kadınlarımıza sahip çıkmalı ve hak ettikleri değeri vermeliyiz. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakârlık ve cefakârlık göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır.?

CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR SÖZÜ

?Peygamber efendimiz Hz. Muhammed´in ?Cennet annelerin ayakları altındadır.? sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü sendikam ve yönetim kurulu adına kutluyorum.?

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ