Kadınlar toplumun vazgeçilmezidir

Kadınlar toplumun vazgeçilmezidir

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen ve eşi Hamiyet Özen Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

BAYAN PERSONELE ÇİÇEK VERDİLER

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen ve eşi Hamiyet Özen  ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü? münasebeti ile ilçede görev yapan tüm bayan personelin kadınlar gününü karanfil vererek kutladılar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çiçek takdimi sırasında, Türk kadınlarının saygının en yücesine layık olduğunu belirten Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen; ?Annemiz, teyzemiz, halamız, kız kardeşimiz, eşimiz, evladımız olan bu büyük ruh ve duygu sahibi kadınlarımızı sonsuza kadar aziz ve kutsal bilmeliyiz. Onların yuvamızın temel direği, bize süt veren ana, ilim öğreten öğretmen, hastalandığımızda bakan hekim, ülke savunmasında ve kalkınmasında en önemli görevleri ifa eden fertler olduklarını unutmamalıyız.?

SAYGI GÖSTERMELİYİZ

?Kadınlarımıza layık oldukları değeri, saygıyı göstermek anayasa ve yasaların gereği olmakla birlikte aynı zamanda kutsi bir görevdir. Tüm Yahşihanlı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü?nü kutluyor ve kendilerine, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.? dedi.

Kadınlar Günü dolayısıyla ilk çiçeği eşi Hamiyet Özen?e veren Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, daha sonra eşiyle birlikte ilçede görev yapan bayan personele çiçeklerini takdim etti. Yahşihan Kaymakamlığında düzenlenen ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü?  kutlama programı günün anısına çekilen fotoğraflar ile son buldu.

Anahtar Kelimeler: 0