Kadere bak!

Kadere bak!

YILDIRIM ÇARPMASI SONUCU ŞAHADET ŞERBETİ İÇEN ŞEHİDİMİZİ GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLADIK

YILDIRIM ÇARPMASI SONUCU ŞAHADET ŞERBETİ İÇEN ŞEHİDİMİZİ GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLADIK

Kadere bak!

Şırnak´ın Silopi ilçesin de yıldırım düşmesi sonucunda yaralanan ve Ankara GATA´da 15 günden bu yana tedavi gören piyade er Ümit Çelik,  Kırıkkale´de düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Tören sırasında şehidimizin tabutuna sarılan anne Aysel Çelik ?Gözümün nuru, geleceğin beklerken acı haberini aldık, seni elimizden kader aldı? diye gözyaşlarına boğuldu. Sporcu olan Ümit´in arkadaşları da tabutunun başında gözyaşı döktü.

BABA EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Şehitler diyarı Kırıkkale´ye acı haber bu sefer Şırnak´tan geldi. Yaklaşık 15 gün önce yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralanarak Ankara Gülhane Tıp Akademisi Hastanesinde tedavi altına alınan Kırıkkaleli Piyade Er Ümit Çelik yaşam savaşına yenik düştü. Önceki gün şehadet şerbetini içen şehidimizin acı haberi Kırıkkale´nin Yuva Mahallesinde müstakil evde ikamet eden ailesine ulaştı. Hastanedeki tedavisi süresince yanına fazlaca gidemediği söylenen inşaat ustası baba ile annesi acı haberle adeta yıkıldı. Şehidin baba evine dev bir Türk Bayrağı asıldı.

ŞEHİDİMİZ ÖNCE BABA EVİNE GETİRİLDİ

Ankara GATA hastanesinde düzenlenen törenden sonra Kırıkkale´nin Yuva mahallesindeki baba evine getirilen şehidin cenazesi burada ailesi ve yakınları ile toplanan vatandaşlardan helallik alınmasından sonra Nur Camiine getirildi. Buradaki törene Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanı Tuğgeneral Sıtkı Varlı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il müdürleri, şehidin ailesi yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TEZKERESİNE İKİ GÜN KALA ŞEHİT OLDU

Teskeresine bir gün kala vatani görevini yaptığı Silopi de yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralanarak Ankara GATA hastanesinde tedavi altına alınan Ümit Çelik, 15 günden beri tedavi görüyordu. Yaşamını kaybetmesi sonucu Kırıkkale Nur camiinde kılınan öğle namazı ile birlikte Şehit Ümit Çelik´in annesi Aysel, babası Mevlit ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşlarını tutamadılar Bekâr olan Ümit Çelik´in cenazesi Kırıkkale Nur camiinde kılınan namaz sonrası şehitlik mezarlığında toprağa verildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ