JANDARMADAN DUBLE OPERASYON

JANDARMADAN DUBLE OPERASYON

Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ilçelerdeki başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Ekipler 3 ayrı operasyonda 30 bin 30 paket sigara ile 30 kilogram tütün ele geçirdi.

 

İKİ İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Alınan bilgiye göre, Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kırıkkale?nin Delice ilçesi ile Keskin ilçesinde plakaları açıklanmayan iki ayrı otomobilde arama yapıldı. Aramalarda otomobillerde toplam 28 bin 30 paket gümrük kaçağı sigara ile 30 kilogram tütün ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.K, M.Z.M, F.C ve M.K hakkında yasal işlem yapıldı.

 

GEÇİŞ GÜZERGAHINDA OPERASYON

Ekipler tarafından üçüncü operasyon ise Balışeyh ilçesinde gerçekleştirildi Kırıkkale Jandarma Komutanlığı ekiplerince Van?dan Ankara?ya gitmekte olan ve plakası açıklanmayan minibüs Kırıkkale?nin Balışeyh ilçesi yakınlarında durduruldu. Minibüste yapılan aramada gümrük kaçağı çeşitli markalarda 30 bin paket sigara ele geçirildi. Sigaralara Ankara Gümrük Müdürlüğüne gönderilmek üzere el konulurken minibüs sürücüsü Maşallah A. İle yanındaki Murat K. hakkında yasal işlem yapıldı.

 

 



1

Sosyal Medya Paylaşımı Başını Yaktı

2

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

3

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

4

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

5

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

6

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

7

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi