İYİ BİR KIRIKKALESPOR OLUŞTURACAĞIZ

İYİ BİR KIRIKKALESPOR OLUŞTURACAĞIZ

28 Ağustos?ta başlayacak olan TFF 3. Lig için çalışmalara hız kesmeden devam eden Kırıkkalespor 2. etap kamp çalışmaları için dün Nevşehir Yiltok Otele kampa gitti. Tenkit Direktör Harun Aydostlu, kamptan güçlü olarak döneceklerini belirterek, ?İyi bir Kı

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ
MKE Kırıkkalespor lig hazırlıklarının ilk etabını zorluklara ve engellere rağmen tamamladı. Toplam 19 idmana çıkan Kırmızı ? Lacivertli ekip dün Nevşehir?e gitti. 22 futbolcu ile 12 gün boyunca kampa girecek olan Kırıkkalespor Tenkit Direktörü Harun Aydostlu, ?2. etap kamp çalışmasını iyi değerlendirmek istiyoruz. Bugün Giresunspor ile ilk hazırlık maçını yapacağız. Futbolcularıma güveniyorum ve onlara inanıyorum. Taraftarlarımız da biraz sabırlı olsunlar. Eski Kırıkkalespor?u yaratmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz? dedi.
 
LİGE EN İYİ ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ
2.etap kam çalışmalarında sık, sık hazırlık maçı oynayacaklarını belirten Aydoslu ?Tahmini olarak 19 Ağustos?ta dönmeyi hedefliyoruz. Kampımız 12 günlük ve bunu çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Transfer yasağının açılmasını bekliyoruz. Transfer yasağının açılması ile birlikte takıma katacağımız oyuncular ile lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. Kadro olarak dengeli bir takım kurarak kampa iyi girmek istiyoruz. Lige en iyi şekilde hazırlanmak için elimizden geleni yapacağız? diye konuştu.
 
 


Anahtar Kelimeler: 0