Tarih: 12.05.2012 00:00

İşte Polis Şefkati

Facebook Twitter Linked-in

Toplum Destekli Polisler Yürüyemeyen Kadının Maaşını Evinde ödenmesini sağladılar

EŞİNİ 6 YIL ÖNCE KAYBETTİ
Eşini 6 yıl önce kaybeden yaşlı kadın sokağa çıkamadığı için eşinden kalan aylığı da almaya gidemiyordu. Geçtiğimiz günlerde tamamen tesadüfi bir gelişme oldu  pencereden görüp `postacı` zannederek çağırdığı Toplum Destek Şubesi polisleri yaşlı kadının durumunu öğrendi. Polis memurları durumu amirlerine bildirdi.

EVİNDE YAPAYALNIZ YAŞIYOR
Ocavık Mahallesi İzmir Caddesi`ndeki tek başına yaşayan Zekiye Köksoy, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli polis memurları Gül Demir ile Levent Çakır`ı bilgilendirme toplantısı çalışması sırasında evinin önünde gördü. Demir ile Çakır`a `postacı` diye seslenen Köksoy, kalçasındaki kırık yüzünden yürüyemediğini belirterek, aylık 750 lira olan maaşını 2 aydır PTT`den çekemediğini söyledi.
MAAŞINI EVİNE GETİRDİLER
Köksoy`un sıkıntısını dinleyen Toplum Destek Şubesi polisleri, durumu Kırıkkale Merkez PTT Müdürü Arif Aydoğdu`ya iletti. PTT görevlisi ile Köksoy`un evine gelen Demir ve Çakır, yaşlı kadının 2 aylık maaşının ödenmesini sağlarken, bundan sonraki maaşlarının da evinde ödeneceğini belirttiler.
EVİNİ MEHMETÇİK VAKFI`NA BAĞIŞLAMIŞ
MKE`den emekli eşi Ali Köksoy ölmeden önce evlerini Mehmetçik Vakfı`na bağışlama kararı aldıklarını ifade eden Zekiye Köksoy, kendisinin yaşamını yitirmesinin ardından evin Mehmetçik Vakfı`na geçeceğini söyledi.Evde yalnızken düşerek kalça kemiğinin kırmasının ardından hastanede vida takıldığını anlatan Köksoy, "Polisimizden Allah razı olsun. Maaş almaya gidemiyordum. Sayelerinde ondan da kurtuldum. Artık maaşım evime gelecek" dedi. Köksoy`un elini öpen polis memurları Gül Demir ile Levent Çakır ise görevlerini yaptıklarını belirterek, "Zor gününde kendisine yardımcı olduğumuz için mutluyuz" dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —