İşte vali, işte başkan

İşte vali, işte başkan

MAKAM YERİNE SOKAKTA...

İşte vali, işte başkan

Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı alışılmışın dışında bir davranışla vatandaşın gönlünü kazanıyorlar. Esnaf ziyaretine çıkan Vali ile Başkan Saygılı´yı takdirle izleyen vatandaşlar ?İşte vali, işte başkan? diye memnuniyetlerini ifade ettiler.

MAKAM YERİNE SOKAK

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, göreve başladığı günden itibaren halkın takdirini kazanmayı başardı. Her konuşmasında insan odaklı mesajlara ağırlık veren Vali Haktankaçmaz, fırsat buldukça halkın içine girerek söylemlerine uygun bir görüntü sergiliyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte sık sık bir araya gelen Haktankaçmaz uyum avantajını da iyi kullanıyor. Vali ile Başkan´ın uyumlu tavrı diğer bürokratlara ve vatandaşlara da güven veriyor. Kısacası Vali Haktankaçmaz ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı makam yerine daha çok halkın içinde olmayı tercih ediyorlar.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

Tam bir uyum içinde çalışan Vali Haktankaçmaz ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı dün yine alışılmışın dışında bir görüntü sergilediler. Birlikte sokağa çıkan Saygılı ile Haktankaçmaz çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ettiler. Karşılarında Vali ile Başkanı gören bazı esnaflar şaşkınlıklarını gizleyemezken Vali ve Başkan esnaflarla sohbet edip hal hatırlarını sordular. Belediye Başkanı ile Vali Haktankaçmaz ayrıca inşaatı devam eden Çarşı Camiini de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Vali Haktankaçmaz ile Başkan Saygılı´nın bu davranışına çevredeki vatandaşlar olumlu tepki gösterdiler.

 

HABER-YORUM: MURAT KARADAĞ



Anahtar Kelimeler: İşte vali işte başkan