İsrail ateşle oynuyor

İsrail ateşle oynuyor

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer İsrail`in Mescid-i Aksa`ya yönelik saldırısıyla ilgili "Mescid-i Aksa'ya yapılan bu saldırı tam bir barbarlıktır, bu insanlık dışı hareketi şiddetle kınıyoruz. Müslüman âleminin en kutsal mekânına yapılan bu sald

SESSİZ KALMAK ZULMÜ ONAYLAMAKTIR

Bu insanlık dışı saldırının en sert şekilde karşılık bulaması gerektiğini belirten Göçer, Ortadoğu`nun şımarık ve gayrimeşru çocuğu İsrail`in Mescid-i Aksa`ya yaptığı çirkin saldırıya sessiz kalmanın, zulmü onaylamak anlamına geldiğini söyledi. Uluslararası kurumların, insan hakları örgütleri, Arap Birliği, İslam İşbirliği Teşkilatı ve UNESCO’nun Mescid-i Aksa`ya yönelik saldırıların son bulması, kuşatmanın kaldırılması için harekete geçmesi gerektiğini belirten Göçer, “İsrail, bu insanlık dışı uygulamalarıyla bütün semavi dinlerin hukukunu ihlal etmeye devam ediyor. Kudüs bütün semavi dinlerin ortak coğrafyası, Mescid-i Aksa bütün Müslümanların ortak mabedi ve tüm insanlığın ortak mirasıdır. Bu mirası yok etme çabasına giren İsrail, tüm insanlığın şuurunu hedef aldığını bu şuursuz saldırıyla bir kez daha kanıtlamış ve belgelemiştir” dedi.

DÜNYA ARTIK SESSİZ KALMAMALIDIR

İsrail`in Filistin`deki soykırımına sessiz kalan dünyanın artık zulme dur demesi gerektiğini belirten Göçer Uluslararası kurallar medeniyet ve kültür mirasına karşı bu tür saldırıları yasaklamasına rağmen İsrail`in Mescid-i Aksa`yı hedef almasının dünyanın sessizliğinden aldığı cesaretle hareket ettiğini belirtti. Tüm Dünya`nın terör devleti İsrail`i bu saldırısından dolayı açıkça kınaması gerektiğini belirten Göçer açıklamasının sonunda şu ifadeleri kullandı “Bu anlamda MHP Kırıkkale teşkilatı olarak İsrail`i şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.  İsrail ateşle oynuyor. Bunun farkına varmalıdır, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa`ya yönelik Siyonist işgalin sona ermesi için bölgedeki dinamiklerin ortak bir tepki vermesini sağlayacak insani, siyasi ve diplomatik girişim yapması kaçınılmaz bir gerekliliktir.”



1

YÜKSEK İHTİSAS’TA NELER OLUYOR?

2

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

3

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

4

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

5

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

6

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

7

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"