İş Makinesinın çarptığı görevli hayatını kaybetti

İş Makinesinın çarptığı görevli hayatını kaybetti

Kırıkkale`de TOKİ konutlarında yapılan dere ıslah çalışması sırasında, aracın kepçesi, kontrol memuru Şirin Yıldırım`a isabet etti.

Kırıkkale`de TOKİ tarafından yaptırılan konutlar için dere ıslah çalışması sırasında, kanal kazıcı ve `eder` diye bilinen aracın kepçesi, kontrol memuru Şirin Yıldırım`a isabet etti. Yıldırım olay yerinde can verdi.
Kaza, Yenimahalle Mezarlığı yanında meydana geldi. TOKİ tarafından yaptırılan konutlar için sürdürülen dere ıslah çalışmaları sırasında, taşeron firma Güleç İnşaat Limited Şirketi`ne ait Halim Yurdakul`un (35) kullandığı kanal kazıcı ederin kepçesi, çalışmalarını kontrol etmek için dereye inen kontrol memuru Şirin Yıldırım`ın (26) başına isabet etti. Şirin Yıldırım, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile olay yeri ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Şirin Yıldırım`ın cesedi ise otopsi için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı.


1

Yıllar Geçti, Acısı Geçmedi

2

Kırıkkale Ekibi İzmir Yolunda

3

Sıcaklar Yangına Davetiye Çıkarıyor!

4

"Kanepeden Düştü" Yalanı Cinayeti Gizleyemedi

5

Katı Atık Tesisindeki Yangın Kontrol Altına Alındı

6

Sulakyurt’ta Kanlı Kavganın Kararı Çıktı

7

104 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi