İntikam zamanı

İntikam zamanı

TFF 3. Lig 3. Grupta bulunan temsilcimiz MKE Kırıkkalespor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sandıklı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Dün çift kale idmanın gerçekleştiren Kırıkkalespor, neşeli bir idman geçirdi. Futbolcuların bir hayl

BİR 90 DAKİKANIZ VAR MI? O ZAMAN PAZAR GÜNKÜ MKE KIRIKKALESPOR - SANDIKLI BELEDİYESPOR MAÇINA DAVETLİSİNİZ
 
 
 
TARİHİ SKORLA YENİLMİŞTİK
Grupta son sıralara demir atan ve 12 maçtır kazanamayan Kırıkkalespor, hafta sonu Sandıklı Belediyespor?u ağırlayacak. Grupta ilk yarı da 7-0 gibi tarihi skorla yenildiğimiz Sandıklı Belediyespor?dan intikamı alma zamanın geldi. Futbolcularımız yaptıkları açıklamada, ?Zeytinburnu maçını kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlk maçta hatalar yaparak rakibimize mağlup olduk. Ancak şimdi intikamı alma zamanı geldi. Maçta rakibimizi bunaltıp, iyi oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. 7-0?ın intikamını alacağız.? dediler.
 
HEDEFİMİZİ YÜKSELTME MAÇI
Kırıkaklespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu ise, ?Grupta rahat bir nefes almak için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Rakibi baskı yapıp, oyun anlayışımızı sahaya süreceğiz. Taraftarlarımızdan bizlere destek olmasını ve Sandıklı maçında stada akın etmelerini bekliyoruz. Galibiyet alarak yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu maçtan da alnımızın akı ile çıkacağız. Son maçta takımımızın üstün performansı bu maçta da devam edecek. Sandıklı maçını kazanarak yukarılara tırmanmak istiyoruz? şeklinde konuştu.
 
FUTBOL KONUŞACAK
Kırıkkalespor tarihinin ve ligin en farklı mağlubiyetini 16 Ekim 2011`de deplasmanda Sandıklı Belediyespor karşısında aldı. Kalesinde 7 gol birden gördü. Şimdi hem ligde kalmak için hem de iyi bir mücadele örneği sergileyerek intikam zamanı geldi çattı. Pazar günü herkes susacak futbol konuşacak. Kendi evinde Sandıklı Belediyespor`u ağırlayacak olan Kırıkkalespor, 3 puan için mücadele verecek. 1 sıra üstümüzde bulunan Lüleburgaz ise Play Off oynayan Bayrampaşa`ya konuk olacak. Eğer Kırıkkalespor kendi evinde Sandıklı Belediyespor`u yenmesi, Lüleburgaz`ın ise Bayrampaşa`ya yenilmesi durumunda puan farkı 1`e inmiş olacak.
 
KOZLAR PAYLAŞILACAK
Kırıkkalespor`un berabere kalması durumunda ise; eğer Lüleburgaz Bayrampaşaspor`a yenilirse bir sonraki hafta dananın kuyruğu kopacak. Ekibimiz deplasmanda Lüleburgaz ile karşı karşıya gelecek. Ligde kalmak için son kozlarını oynayan ekibimiz Lüleburgaz maçını yenmesi durumunda 1 basamak tırmanarak ligde kalma umutlarını sürdürecek. Hazırlıklarını tamamlayan Kırıkkalespor zorlu maç için Kırıkkale halkından destek istiyor. Pazar günü saat 13.30`da başlayacak olan karşılaşma için hazırlıklar tamamlanırken, şehrin tek profesyonel takımı olana Kırıkkalespor için stadı doldurma zamanı...
 
90 DAKİKANIZ VAR MI?
Şehrimizin bürokratlarının destek vermesinin zamanı geldi de geçiyor bile. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz başta olmak üzere, Kırıkkalespor`a gönül veren tüm sivil toplum örgütleri ve tüm Kırıkkale halkını Pazar günkü maça davet ediyoruz. Sadece 90 dakikanızı ayırıp ilimizin tek profesyonel takımı olan MKE Kırıkkalespor`a destek olalım.
 
MUHTEMEL 11
Tayfun, Erkan, Samet Turkmen, Hasan, Ramazan, Maksut, Mustafa, Abdullah, Bahri, Murat, Biray
 
HAFTANIN MAÇLARI
Hacettepe - Ümraniye
Akçaabat Sebatspor - Elazığ Belediyespor
Bayrampaşaspor - Lüleburgazspor
Belediye Vanspor - Diyarbakır Büyükşehir Bld.
İnegölspor - Beşikdüzüspor
Keçiören Sportif A.Ş. - Gümüşhanespor
Kırıkhanspor - Kastamonuspor
Manavgat Evrenseki - Gebzespor
MKE Kırıkkalespor - Sandıklı Belediyespor


nmtd
9.03.2012 13:22:58
Sn. Editör, Haber başlığınıza İNTİKAM ifadesi geçmektedir, sporun ana mantalitesi ile bağdaşmayan bir başlık kullanmışsınız, İNTİKAM yerine RÖVANŞ Alma Günü olarak değiştirirseniz spora şiddet içeren ifadeler girmemiş olur. Teşekkürler.

Yasin
9.03.2012 13:34:28
Pazar günü tüm kırıkkale lilerin takımlarına sahip çıkması gerekiyor artık, takımımız için bu son şanslar ve çok önemli bir maça çıkıyoruz. Kesinlikle 3 puan almalıyız. Allah yardım etsin takımımıza..

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ