İmirli?de Pilav Günü

İmirli?de Pilav Günü

Delice`nin İmirli Köyünde geleneksel 10`uncu pilav günü etkinliklerine katılanlar doyasıya eğlendri. Etkinliğe katılan Kaymakam Harun Kazez, İmirli köyünün bu geleneğinin diğer köylere örnek olması gerektiğini söyledi

BU ETKİNLİK ÖRNEK OLMALI 
Delice?nin İmirli köyü köy heyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Pilav günü etkinlikleri hafta sonunda köyde yapıldı. Etkinliğe katılan Delice Kaymakamı Harun Kazez  bu tür etkinliklerin diğer köylerde de yapılması gerektiğini söyledi Kazez, ``10`uncu pilav günü etkinliklerinize katılmamdan dolayı büyük memnuniyet duydum. Böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta dernek yönetimi ve köy halkına da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında bu etkinliklerin büyük önem arz ettiğini düşünüyorum. Bu tür etkinliklerin diğer köylerimize de örnek olmasını temenni eder hepinize saygı ve selamlarımı sunarım.`` Dedi.
DAVETLİLER BOL, BOL EĞLENDİ
Kaymakam Kazez ve beraberindeki heyet etkinliğe gelen davetlilerle de ikili sohbet ve görüşmelerde bulundu. Köy ve çevre köyler, ilçeler ile Kırıkkale ve çevre illerde yaşayan İmirli köylülerinin büyük çoğunluğunun katıldığı etkinlikte davetlilere etli pilav, ayran ve çeşitli yiyeceklerden ikram edildi. Katılımcılar gün boyu bol bol eğlendi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ