İMAMOĞLU : “KIRIKKALE’YE DEĞECEK, KATKI SUNACAK ÇABALARIMIZ OLACAK”

İMAMOĞLU : “KIRIKKALE’YE DEĞECEK, KATKI SUNACAK ÇABALARIMIZ OLACAK”

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek ortak yürütülebilecek projeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Ziyarette İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Kırıkkale’ye değecek, katkı sunacak çabalarımız olacak” dedi.

Önal “İşbirliklerimiz Olacak”

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, bir takım görüşmelerde bulunmak üzere bulunduğu İstanbul’da, Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de bir araya geldi. Belediye Başkanı Önal, yerel yönetimler arasında iş birliğinin devamı ve deneyim paylaşımı yönünde verimli bir ziyaret geçirdiklerini belirterek “İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun tecrübelerinden faydalanmak için bir ziyaret gerçekleştirdik. Başkanımız her zaman olduğu gibi bizim yanımızda ve destekçimiz olduğunu açık şekilde dile getirdi. Kırıkkale Belediyesi ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi arasında ortak yapacağımız proje ve iş birliklerimiz olacak. Kendilerine Kırıkkale’mize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alaka ile misafirperverlik için teşekkür ediyorum” dedi.

İmamoğlu “Başarılı Olacaklar”

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman Kırıkkale Belediyesinin yanında olduklarını vurguladı. Başkan Önal, Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı Şile programına da CHP İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ konuk olarak yer aldı. Burada İmamoğlu, Yıllar önce geldiği Kırıkkale’de o dönem Milletvekili olan Belediye Başkanımız Ahmet Önal ve CHP İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ arasında gördüğü uyuma dikkat çekerek “Sadece Kırıkkale’nin ihtiyacı ne onu nasıl çözereriz mücadelesi ile geldiler, beni ziyaret ettiler. Kırıkkale’ye değecek ve katkı sunacak çabalarımız olacak. Onlar zaten başarılı olacaklar. Hiç kuşku yok, başkanlarımızın yolu açık olsun” dedi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız