İlk Umre Kafilesi Simetri Turizm?den

İlk Umre Kafilesi Simetri Turizm?den

Umre ve Hac organizasyonunda farklılığını gösteren Simetri Turizm, 2013 yılında da Kırıkkale?den ilk umre kafilesini gönderiyor. 8 Ocak 2013 günü gönderilecek kafilede ilk etapta 50 kişi bulunacak. Kafilede avukatlar ile birlikte Kırıkkale?nin ileri gel

TÜRKİYENİN EN KALİTELİ REHBERLERİYLE ÇALIŞIYORUZ.

2013 yılı umre programlarımızda tüm kafilelerimizin rehberliğini 2012 yılında da olduğu gibi İshak Aydos,  Bayram Demirci ve Abdurrahim Taş hocalar yapacaklar. 7 yıldır çizgisini değiştirmediğini açıklayan Simetri Turizm İşletmecisi Semih Yazan, farklılıklarının her zaman rehberlikleri olduğunu söyledi.  Ayrıca yine tüm programlarda bayan rehberlerinin de turlara dâhil olacağını belirtti.

DOPDOLU BİR PROGRAMLA 4 UMRE YAPTIRIYORUZ...

Peygamber Efendimiz (S.A.V. ) in yaptığı sünnet olan tüm umreleri bizde umrecilerimize yaptırıyoruz.  Bizim için umrecilerimizin kusursuz bir şekilde umrelerini tamamlamaları her şeyden önce geliyor. Umrecilerimizin her anının dopdolu ve maneviyat yüklü geçmesi için tüm ekibimizle birlikte dopdolu bir program uyguluyoruz.

İŞLEMLER TAMAM 

İkinci ve üçüncü kafilelerinin şimdiden bütün işlemlerinin tamamlandığını belirten  Yazan, 26 ve 27Ocak 2013 günü 3 uçakla 900 kişiyi  umreye götüreceklerini  bildirdi. Giden kişilerin yüzde 80?inin 5 yıldızlı oteller de kalacaklarını ve herşeyden önce kaliteye önem verdiklerini belirtti. Umre yolcularına gitmeden önce gerekli bütün bilgilerini aktarmak üzere önümüzdeki günlerde bilgilendirme semineri yapacaklarını açıkladı.

SÖZÜNÜ TUTUYOR

Umrecileri en lüks otellerde konaklatacaklarını belirten Yazan, ?Ayrıca her yıl olduğu gibi Simetri Turizm olarak söz verdiğimiz tarihte umrecileri kutsal topraklara götürmeyi adet haline getirdik.  Firma olarak söz verdiğimizin arkasında duruyoruz. Bu bizim farklılığımızdır. Bunu yaparken Kırıkkale halkının memnuniyeti bizi mutlu ediyor.?  diye konuştu.

900 KİŞİLİK KONTENJANIMIZ DOLDU.

 Sömestr tatili programlarımız tamamen dolduğunu belirten Semih Yazan, ?Bu konuda tüm halkımıza göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Mart, Nisan, Mayıs ayı program kayıtlarımız devam etmektedir. ? şeklinde bildirdi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü