İktidar otoriterleşiyor

İktidar otoriterleşiyor

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlak Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları sırasında yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada AKP iktidarının daha da otoriterleştiğini söyledi.

SUDAN BAHANELERLE ENGELLENDİ

Kavlak: ?Cumhuriyetimizin 89.yılı münasebetiyle 29 Ekim?de Ankara da yapılan yürüyüşe Türkiye?nin çeşitli illerinden partililerimizin ve vatandaşlarımızın katılması valiliklerce engellenmiştir. Bu en temel anayasal haklarımızdan biri olan seyahat özgürlüğünün hoyratça ayaklar altına alınmasıdır? şeklinde konuştu.

İKTİDAR DAHA OTORİTERLEŞİYOR

Kavlak?ın açıklaması şöyle: ?Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını dahi kendi kafalarına göre biçimlendirmeye çalışan AKP iktidarı, her geçen gün daha da otoriterleşmektedir. Bu hukuksuzluğu şiddetle kınıyor,iktidarın demokrasi ve hukuk devletine karşı giriştiği saldırılara CHP olarak bütün gücümüzle direneceğimizi ilan ediyoruz.?



1

KURULTAY DAVASI ERTELENDİ

2

Yeniden Refah Kırıkkale’de Büyümeye Kararlı

3

“Durmayacağız, İlerleyeceğiz”

4

Kaplan ve Vekiller, Bakan Işıkhan ile Görüştü

5

Halil Öztürk, MHP Grup Toplantısına Katıldı

6

Öztürk’ten Hızlı Tren Projesine Tam Destek

7

Kırıkkale’nin Üç İlçesine Ulaştırma Müjdesi