İFTARA KATILANLAR AÇ KALKTI

İFTARA KATILANLAR AÇ KALKTI

Diyanet Vakfı Kırıkkale şubesi ile Belediyenin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğine katılanlardan bazıları aç kaldı.

Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı yemekten sonra katılımcıların çoğu sitem ederek ayrıldı. Kimileri sadece su ile iftar etmekten yakınırken bazıları su bile bulamamaktan şikayetçi oldu. Başbakan yardımcısı Beşir Atalay?ın da katıldığı yemekte organize bozukluğu yüzünden yemeğe katılanlardan bir çok kişi iftarını sadece hurma ve çorba ile açabildiler. Nur camisi inşaatındaki yemek konuşmalar yüzünden geç başladı. Yemek sonrasında misafirlerden bazıları su bile bulamamaktan yakındı. Bazıları da kendisini davet edenlere sitem etti. Çevre ilçe, belde hatta köylerden de gelen misafirler hem aç kalmanın hem de dönüş için kendilerini getirenlerle tartıştılar



HASAN HÜSEYİN ALTINKAŞ
14.08.2011 12:33:06
ramazan ayında iftara çağırıyorsunuz insanları çorbayla hurmayla geri yolluyorsunuz. protokol yemeğini yiyor ama diğerleri bakıyor. aslında iftara gidenler hakediyor. keşke çorbayla hurmayıda vermeselerddi. hem canım somalide insanlar 48 saatte bir yemek yiyebiliyorlarmış... protokolmu bırakın onlar yesinler. böyle idarecilere ihtiyacımız var.

ahmet mete
14.08.2011 12:45:25
bir kurum kuruluş yada kişi davet ettiği kişileri ağırlayabilekse çağırmalı. ama bunların derdi falan kurumlar şu kadar kişiye iftar verdi dedirtmek, yani riya yapmak. yandaş basının görevide çarşaf çarşaf haber yapmak. niye yazmamadınız, yoksa veli ağbinizden mi korktunuz. ama sizde haklısınız sonra yazarsanız ekmeğiniz kesilir.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ