İdam geri gelsin

İdam geri gelsin

Kırıkkaleli Ülkücüler, Türkiye'yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetinin zanlısı Suphi Altındöken ile 40 bin masum insanımızın katili Apo'nun maketini asarak idamla ilgili düşüncelerini ilan ettiler.

ÜLKÜCÜLER, ÖZGECAN’IN KATİLİ İLE APO’NUN MAKETİNİ İDAM ETTİLER.

İdam geri gelsin

Kırıkkaleli Ülkücüler, Türkiye’yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetinin zanlısı Suphi Altındöken ile 40 bin masum insanımızın katili Apo’nun maketini asarak idamla ilgili düşüncelerini ilan ettiler. 

İKİ KATİLİ BİRLİKTE ASTILAR

Kırıkkale Ülkü Ocakları, Mersin`in Tarsus İlçesi`nde hunharca cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan`ın gözaltındaki katil zanlısı minibüs sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken ile terörist başı Abdullah Öcalan’ın maketini Zafer Caddesine asarak idam tartışmasındaki tavırlarını ortaya koydular.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜ OLUŞTURDU

Kırıkkale’nin en işlek caddesi olan Zafer Caddesi’ne asılan maketleri insanlar ilgiyle izledi. Bazı vatandaşlar ise maketlerin resimlerini telefonlarıyla çekti. Kırıkkale Ülkü Ocakları Zafer Caddesi üzerinde bir basın açıklaması yaptı. Açıklama sırasında bir grup Ülkücü genç ‘Dişe diş kana kan, intikam intikam’ diyerek slogan attı. Asılı maketlerin pankarta ‘Bebek katili İmralı canisi ve ırz düşmanlarının sonu bul olmalı’ diye yazıldı.  

İDAMIN GERİ GELMESİNİ İSTİYORUZ

İdamın geri getirilmesi için çağrıda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale İl Başkanı Serkan Tunçbilek, Özgecan’ın bir şerefsiz tarafından katledildiğini söyledi. Tunçbilek, “Bir şerefsiz, bir kanı bozuK canice kızımızı katletmiştir. Şerefsizlik had safhadadır. Dün olduğu gibi bu şerefsizlerin nesli tükenmek bilmiyor. Devleti yönetenler, bu şerefsizlere göz yummaktadırlar. Örnek verecek olursak, 30 bin masum vatandaşımızı apo itiyle yapılan pazarlıklar ortadadır.”dedi.

HIRSIZLARIN BUNLARDAN FARKI YOK

Tunçbilek, konuşmasının devamında şunları konuştu: “Milletin parasını çalıp, hakkına tecavüz edenlerin bu canilerden ne farkı vardır. Bizler her türlü haksızlığa, tecavüze ve insan istismarına karşıya Bölücüye teröriste, yolsuzluk yapanlara, hortumcuya uyuşturucu satana, fuhuş yaptırana, çocuk istismarına sapığa ve tecavüzcüye idamın geri gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Eğer önlemler alınmazsa sokaklar hiçbir evladımız için güvenli, olamayacaktır. Başka Özgecanlar katledilmesin başka ana-babalar böyle bir evlat acısı yaşamasın diye gereken tedbirler alınmalıdır. Özgecan Aslan kardeşimize Cenabı Allah`tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Suçluların bir an önce adalet önünde hesap vererek, vicdanlardaki insanlık isyanının da sükût bulacağını ümit ediyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ