İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Kuruldu

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Kuruldu

Ankara, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Karaman, Yozgat, Çankırı ve Eskişehir`in öncülük ettiği İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu(İGF) kuruldu.

ANADOLU BASINI YENİDEN TEŞKİLATLANIYOR

İGF`nin Kurucu Başkanlığını üstlenen Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar yaptığı açıklamada, Anadolu basınında yeniden teşkilatlanma konusunda doğan ihtiyaç nedeniyle bir süredir bölgedeki gazeteciler cemiyetleriyle istişare halinde olduklarını belirtti.

TÜRKİYE GENELİNDE CİDDİ TALEP VARDI

Bölgesel federasyonlar kurulması konusunda Türkiye genelinde ciddi bir talebin oluştuğunu gördüklerini ifade eden Alemdar, "İGF`yi kurmak için bölge cemiyetleriyle çalışmalarımızı başlattık. İl ziyaretlerinde bulunarak değerlendirmeler yaptık. Ardından Konya`da Bölge Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve temsilcileriyle iki günlük toplantı tertip ederek yol haritamızı çıkarıp tüzük çalışmamızı başlattık. Mesleğimizin sorunlarının tespit edilmesi, çözümlenmesi, mesleki birlik ve beraberliğin sağlanması gibi amaçlarla yola çıktık. Geçtiğimiz haftalarda Karadeniz Gazeteciler Federasyonu kurulmuştu. Bölge federasyonları kurulduğunda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu`nun kurulması çalışmaları başlayacak” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü