Hükümet uçuruma sürüklüyor

Hükümet uçuruma sürüklüyor

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Vurgun, hükümetin yanlış politikalarının ve AB aşkının Türkiye`yi ahlaksızlık uçurumuna sürüklediğini söyledi.

 
OLDUKÇA YAYGINLAŞTI
`Ahlaksızlık ve Fuhşu` teşvik eden yayınlara son verilmelisi gerektiğini dikkat çeken Başkan Vurgun ?Bunları toplumda yayanlara karşı hukuki düzlemde mücadele başlatılmalı. AKP Hükümeti`nin AB sevdası ve aşkının Türkiye`yi bir uçuruma doğru sürüklüyor. Türkiye`de ahlaki yozlaşmanın korkunç boyutlara geldi. Dünyada ilk kez "Müstehcen Film Festivali"nin Türkiye`de organize edildi. Hükümetin cami, okul, kütüphane gibi müesseselerin yakınında bar, pavyon, birahane, kahvehane yasağını kaldırması ile birlikte bu yapıların yanlarında birahane, uyuşturucu pazarlayan kahvehanelerin oldukça yaygınlaştı? diye konuştu.
 

CEZAİ YAPTIRIM UYGULANSIN
Türkiye`de son dönemlerde ahlaki dejenerasyona örnek olarak gösterilebilecek olayları hatırlatan Vurgun, "İstanbul`da 30 yaşındaki amca, ağabeyinin 24 yaşındaki kızı ile evlilik yapıyor. Tokat`ta emekli Astsubay öz kızları ile müstehcen parti düzenliyor. Fethiye`de kadının kadınla evlilik töreni yapılıyor. Parklarda her ağacın altında bir çift ve her çalı dibi adeta yatak odası olmuş ancak elimizden bir şey gelmiyor, çünkü suç değil. Türkiye`nin bu noktaya AB aşkı nedeniyle geldi. Bir an önce; `Ahlaksızlık ve Fuhuşu ` teşvik eden yayınlara, caddelerde fuhuş kartviziti dağıtan ve fuhşu teşvik edenlere, sokak, cadde ve parkları işgal edenlere, TV`lerde sigara, içki, v.b. kötü alışkanlıkları teşvik edenlere karşı cezai yaptırım uygulansın? dedi.
 


Anahtar Kelimeler: 0