Hizmetlerimiz etkin ve verimli olacak

Hizmetlerimiz etkin ve verimli olacak

DAHA KALİTELİ VE ETKİN ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ GELİŞTİRİYORUZ

Hizmetlerimiz etkin ve verimli olacak

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, evde sağlık hizmetinin daha kapsamlı bir şekilde yapılması için 9 aracın kiralandığını söyledi. Boyabatlı, daha etkin ve verimli bir şekilde hastalara ulaşacaklarını bildirdi.

9 HİZMET ARACI KİRALANDI

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri ve Diyaliz Merkezimiz hizmet birimlerinde kullanılmak üzere 3 yıllığına 9 adet araç kiralandığı belirtti. Genel Sekreterlin ve Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesinde bulunan daha önce Ambulans olarak kullanılan 10 yaş üstü araçların hizmetlerini tamamlayarak hizmet dışı bırakıldığını belirten Boyabatlı, 2017 itibariyle Evde Sağlık Hizmetleri ve özellikle Diyaliz hastalarımızın hastaneye getirilmesi için standartlara uygun iç ve dış düzenlemesi yapılan araçların teslim alınarak göreve başladığını kaydetti.

DAHA KALİTELİ VE ETKİN ÇALIŞMA

Araçların teslimiyle ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Mustafa Boyabatlı, tümü yeni model ve yakıt tasarrufuna sahip olan araçlar sayesinde daha etkin ve verimli hızlı sağlık hizmeti verileceğini, kiralan araçlarla hastalarımıza daha modern ve kaliteli konforlu hizmet sunmanın heyecanını yaşadıklarını bildirdi. Özellikle memnuniyet oranın yüksek olduğu ilimizde hizmetlerin daha da kaliteli olması için caba gösterdiklerini belirten Boyabatlı, araçların hastalara ve personele hayırlı olması temennisinde bulundu. Araç şoförlerinin de trafik kurallarına uyması gerektiğini belirten Boyabatlı, bununla ilgili çalışmaların yapıldığını ve şoförlerle toplantı yapıldığını ifade etti.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!