Herkese örnek olsun

Herkese örnek olsun

KOSGEB tarafından uygulamalı girişimcilik eğitimlerini tamamlayan 100 bin TL destek ile kendi işini büyütmeyi hedefleyen 62 yaşındaki Huriye Elidemir dinmeyen azmiyle herkesin beğenisini kazanıyor.

KOSGEB girişimcilik kursunu tamamlayarak sertifikasını alan 62 yaşındaki Huriye Elidemir işyerini büyütmek için 100 bin lira kredi alacak. Yaşlı kadın azmiyle özellikle gençlere örnek oluyor.

62 YAŞINDA HÂLÂ AZİMLE ÇALIŞIYOR
62 yaşında olmasına rağmen hayata tutunan ve iş yerini geliştirmek ve büyütmek için KOSGEB?dan destek alan Elidemir, çocukları ve torunları için iş yerini büyütmek istediğini açıkladı.  Devletin kendisine verdiği şanstan dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Elidemir, 62 yaşından sonra şansın kendisine güldüğünü ve girişimcilik ruhunu kazanarak Kırıkkale halkına bu doğrultuda hizmet edeceğini söyledi. KOSGEB?in verdiği desteği, İç mimarlık ve atölye sektörleri için kullanacağını söyleyen Elidemir, iş alanını büyüterek kadınların girişimcilik ve iş hayatında var olması gerektiğini ve kadınların kendi ayaklarının üstünde durması gerektiğini bildirdi. 

KIRIKKALE?DE ALIŞIK OLUNMAYAN DURUM
Kadın girişimcilerin Kırıkkale gibi küçük bir yerde faaliyet göstererek önemli başarılara imza atabileceğini belirten Elidemir, Türkiye?de bunun önemli örnekleri olduğunu söyledi.  İş kadınlarının toplum tarafından da saygı ile karşılandığını belirten Elidemir, ikinci baharında kendisine KOSGEB tarafından uzanan yardım elinin toplum tarafından da olumlu karşılanacağını bildirdi. Kendisini örnek alan arkadaşlarının da KOSGEB kursuna yazıldığını ve bu konuda başarılı olmak istediklerini açıklayan Elidemir, inanmanın başarının yarısı olduğunu belirterek, ?Bir kişi bir işe inanıyor ve onu yapmak istiyorsa başarı gelir. İnsanlar başarıyı kafalarında kurdukları zaman başarı gelir, olumsuz düşünce kurulursa kötü sonuçlar meydana gelir. Ben bu konuda başarılı olacağıma inanıyorum? dedi.


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı