Her zaman yanlarındayız

Her zaman yanlarındayız

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY, İL EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY, İL EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Her zaman yanlarındayız

AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay, polis teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Hasan Onar´ı makamında ziyaret etti. İl emniyet müdürlüğü binasında emniyet personelini de polis haftası münasebetiyle tebrik eden Akçay, polis eşleri kaynaşma ve yardımlaşma derneği üyeleri tarafından hazırlanan eserlerin bulunduğu sergiyi ziyaret etti.

ONAR MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, polis teşkilatının kuruluş yıldönümü münasebetiyle il Emniyet Müdürü Hasan Onar´ı makamında ziyaret etti. Polis haftası nedeniyle emniyet personelini tebrik eden Akçay´a il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Polis eşleri kaynaşma ve yardımlaşma derneği üyeleri tarafından açılan sergiyi ziyaret eden Akçay, polis eşleri tarafından yapılan el sanatları ürünlerini inceledi. Akçay, sergiden birde tablo satın aldı. Ziyaretinden dolayı Akçay´a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ?Polis haftası münasebetiyle gerçekleştirmiş olduğunuz bu nazik ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizleri mutlu haftamızda yalnız bırakmamanız ve yanımızda olmanız onur verici destek ve kutlamalarınızdan ötürü teşekkür ederiz? dedi.

GÜZİDE VE KÖKLÜ TEŞKİLAT

Emniyet teşkilatının ülkemiz ve milletimiz için ne kadar önemli bir kurum olduğunu, bu kurumda görev yapan bütün güvenlik görevlilerinin bir o kadar özverili insanlar olduğunu dile getiren Akçay, ?Bizler bu güzel hafta münasebetiyle bütün polislerimizin polis haftasını kutluyoruz. Bizler 7 gün 24 saat halkımızın ve ülkemizin huzurunu sağlamak için canla ve başla çalışan emniyet mensuplarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz. Bu güzide ve köklü teşkilat her an vatandaşlarımızın huzurunu tesis etmek için gerektiğinde canlarını hiçe saymaktalar. Bu münasebetle şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz? dedi.



Anahtar Kelimeler: zaman yanlarındayız