Her şeyi hastalarını mutlu etmek için yapıyorlar

Her şeyi hastalarını mutlu etmek için yapıyorlar

ESKİ HASTANE DE YENİLENİYOR

Her şeyi hastalarını mutlu etmek için yapıyorlar 

Kırıkkale´nin en köklü ve eski hastanelerinden Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde (KYİH) yeniliklerin sonu gelmiyor. KYİH´de yapılan çalışmalarla görünümü daha da güzelleşiyor. Hastane sağlık alanında olduğu kadar, sosyal ve görsel alanlarda da, kendini aşmasını biliyor.

POLİKLİNİK SAYILARI ARTTIRILDI

Hastane Yöneticisi ve Başhekim Uzm. Dr. Tekin Akça ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Genel Sekreter Vekili Op. Dr. Mehmet Emin Demir, ?Hastane eski binası içerisinde bulunan poliklinik hizmetlerinin yürütüldüğü katlarda, eski idari, acil ve laboratuar yerleşim alanları yapılan çalışmalarla poliklinik sahasına dönüştürülerek poliklinik sayıları arttırıldı. Söz konusu polikliniklere iç mekân düzenlemeleri yapıldı. Hastanemize tedavi olmak için müracaat eden vatandaşlarımızın daha rahat ve kaliteli hizmet almalarını sağlamak için oturma grupları yenilendi ve sayıları arttırıldı.?dedi.

SIKILMADAN BEKLENECEK

 Polikliniklerde muayene sırasını bekleyen hastaların sıkılmadan vakit geçirebilecekleri ferah alanlar oluşturulduğunu açıklayan Akça ve Demir, ?Yeni oluşturulan poliklinik alanlarının tamamı manzara tabloları, çiçekler ve çizgi film kahramanlarıyla süslendi. Hasta ve çalışan memnuniyeti açısından yapımı tamamlanan poliklinik odalarının tamamına çalışma masası, etajer, dolap, muayene sedyesi, ofis koltuğu vb. malzeme alımları yapılarak hizmete sunuldu.?diye konuştular.

ÇİZGİ FİLM DÜNYASINA GELECEKLER

Akça ve Tekin, ?Hastanemize başvuran çocuklarımızı hasta psikolojisinden kurtararak, hastaneyi onlara daha güzel bir ortam sağlamak için bütün çocuk polikliniklerini ve koridorlarını çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanlarının resimleriyle ve tablolarıyla süslendi. Artık çocuklar,  geldikleri hastanede kendilerini çizgi film dünyasında gibi hissedecekler ve beklerken sıkılmayarak güzel vakit geçirebilecekler.?şeklinde konuştular.

ESKİ HASTANE YENİLENİYOR

 ?Hastanemizin eski binasında yataklı servislerin bulunduğu alanlarda hasta ve hasta yakınlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için yaklaşık 10 bin metre kare dış cephe mantolama, 11 bin metre kare ısıtma ve soğutma tesisatının tamamı yenileme ve yapılma çalışmaları devam etmektedir. Yapılan bu çalışmalar neticesinde yaklaşık yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanması ön görülmektedir.?dediler.



İLHAT
6.10.2015 21:19:49
İNSANI BİNA TEDAVİ ETMİYOR.DOKTOR LAZIM. %20 TASARRUF EDERSENİZ ŞÜKREDİN.%50 ÇOK ABARTMIŞLAR.

1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!