Hem kahvaltı hem eğitim

Hem kahvaltı hem eğitim

Kırıkkale'de Yaz Kuran Kurslarında öğrenciler kahvaltıda buluşuyor” projesi devam ediyor. Projeye kurs öğrencileri ve velileri büyük ilgi gösteriyor.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

İl Müftüsü Bekir Gerek’ in katılımıyla Kurs Yöneticisi Ayşe Er Aliaçık’ın organizesinde Mehmet Yıldırım Kız Kur’an Kursu öğrencileri ve velileri kahvaltıda buluştular.  Öğrenci velilerinin kursta hazırladıkları çeşitli kahvaltılıklar ikram edildi. İl Müftüsü Bekir Gerek; bu yıl;Yaz Kur’an Kurslarının eğlenceli ve ferah bir ortamda daha verimli geçmesi için çeşitli projeler üzerinde yoğunlaştıklarını vurgulayarak öğrencilere hitaben şöyle konuştu. “ Yaz Kur’an Kurslarında, Kur’an-ı, dini bilgileri ve öğrenilen dini bilgilerin pratik olarak nasıl uygulanacağını öğreneceksiniz”

 

RABBİ İLE KONUŞMUŞ OLUR

“Kur’an- okuyan bir kişi, yaratan Rabbi ile konuşmuş olur. Bundan daha büyük bir şeref yoktur. Peygamberimiz de “Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğretendir” buyurur. Sizler Kur’an öğrenme isteğiniz ile en hayırlı kul olmayı tercih ettiniz. Bundan dolayı sizleri kutluyorum.”  diyerek, öğrencileri ve velileri tebrik etti.Gerek, Organizede emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticilerine ve velilere teşekkür etti. Kurs öğreticileri bu uygulamadan dolayı, öğrencilerin çok mutlu olduklarını ve öğrenci sayılarında önceki yıllara göre ciddi bir artışın olduğunu ifade ederek, İl Müftüsü Bekir Gerek’e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti