Hayvancılığın gelişmesi için desteğe hazırız

Hayvancılığın gelişmesi için desteğe hazırız

HAYVANCILIĞIN GELİŞMESİNİ İSTİYORUZ

Hayvancılığın gelişmesi için desteğe hazırız

Kırıkkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy ve birlik üyeleri, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı´yı ziyaret etti.

BİRLİĞE GÖSTERDİKLERİ YAKINLIK İÇİN

2017 Mayıs ayında 2.´si gerçekleştirilen Tarım Hayvancılık ve Teknoloji fuarına verdiği destek ve hizmet binasının bünyesindeki toplantı salonunu birlik toplantılarının yapılması için tahsis etmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden birlik üyeleri Oda Başkanımız Ahmet Varlı ve Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu´na üzerinde hayvancılıkla ilgili figürlerin bulunduğu birer biblo takdim ettiler.

HAYVANCILIĞIN GELİŞMESİNİ İSTİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Ahmet Varlı, ´Kırıkkale´de diğer tüm sektörler gibi hayvancılığın gelişmesi için de her türlü desteğe her zaman hazırız´ dedi.



1

Önal, Yeni Açılan İşletmelerin Açılışına Katıldı

2

Yatırımcılar İçin Kritik Karar Politika Faizi İndirildi

3

MKE İşyerlerinde Büyük Başarı

4

Kırıkkale’de Ekonomi Zirvesi

5

Toplu Sözleşmede İlk Zam Oranları Belli Oldu

6

80 Kişilik Kontenjan İçin Başvurular Açıldı

7

Sendika Üyelerine Eğitimde İndirim Fırsatı