Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler

Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, hayatında hiç sinemaya gitmemiş öğrencileri sinema ile buluşturdu.

MAKRO SİNEMALARINDA BULUŞTULAR

Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen?in destek ve talimatları doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Bu amaçla yaptığı çalışmalar sonrasında  ?Sevgi çiçekleri? projesi ile sinemaya hiç gitmemiş öğrencilerin tespitini yapan Toplum Destekli Polisler,  İlköğretim Okulu öğrencilerini sinema ile buluşturma kararı aldı. İlköğretim Okulu öğrencilerini sinemaya götüren Toplum Destekli polisler, sabah okul bahçesinden servis araçlarıyla yaklaşık 80. kişilik öğrenci gurubunu filmin oynayacağı Kırıkkale Makro AVM sinema salonuna getirdi.

İLK KEZ SİNEMAYA GİTTİLER

Hayatında ilk kez sinema görme heyecanı ile merdivenleri hızla çıkan öğrenciler kısa sürede salondaki yerini alarak sinema seyrine daldılar. Kırıkkale Makro AVM Genel Müdürü Metin Korkmaz`da, Emniyet teşkilatımızın bu tür uygulamalarını ve toplum destekli projeleri her zaman desteklemeye devam edeceklerini hayatında hiç sinemaya gitmemiş çocukların sinema salonuna gelmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti bildirdi. Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer TAŞ Öğrencilere sinema zevkini yaşatmanın yanı sıra kendilerini koruyan polisleri tanımalarını amaçladıklarını söyledi.

TOPLUM POLİSLERİNİN ÖNEMİ

Güvelik hizmetlerinin sadece polisiye tedbirlerle çözülemeyeceği bilinciyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Tamer TAŞ " Yahşihan İlçemizde Toplum Destekli Polisler, müthiş derecede kabul görmüş durumda. Çünkü güvenlik hizmeti sadece polise tedbirlerle çözülemeyecek bir sorun. Bunu biz vatandaşımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bu toplumun tüm kesimlerinin ortak çalışma yaparak bunun üstesinden geleceğini biliyoruz ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0