Hasan Ali Yücel, Şehitleri Andı

Hasan Ali Yücel, Şehitleri Andı

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Hasan Ali Yücel, Şehitleri Andı

Hasan Ali Yücel ilkokulunda okul velilerine yönelik Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü programına Kırıkkale harp malulü gaziler, şehit dul ve yetimleri Başkanı Rıfat Öcal ile vatanı uğruna can veren şehitlerin değerli aileleri katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Duygusal anların yaşandığı programımızda saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kırıkkale harp malulü gaziler, şehit dul ve yetimleri Başkanı Rıfat Öcal yaptı. Daha sonra Kırıkkale´de bu zamana kadar şehit ve gazi olan yiğitlerin bulunduğu slayt gösterisi izlendi. 4/B sınıfı öğrencileri Çanakkale savaşı, 4/a sınıfı öğrencileri dur yolcu isimli şiirleri okudular. 1-C sınıfı öğrencilerinin sergilediği Çanakkale adlı gösteride duygusal anlar yaşandı. Salonda bulunan şehit yakınları ve katılımcılar gözyaşlarına engel olamadılar.

ÖDÜLLENDİRİLDİLER

İstiklal marşı il birincisi Hatice Kübra Özdemir bu duygu selinde gözyaşları İçinde istiklal marşı´nı okudu. Okul müdürü Ömer Tanju cihan ve müdür yardımcısı Alper Boyraz, Hatice Kübra Özdemir´i başarısından dolayı ödüllendirdiler. Mahalle imamı Şahin Baloğlu´nun Şehitler anısına okuduğu kuran-ı kerim tilaveti ile program sona erdi. Program sonunda halk eğitim öğretmeni Nurgül Aydoğmuş Katılımcılara lokum ve gül suyu ikram etti. Toplu fotoğraf çekimi ile program sonlandırıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ