Hal´in hali içler açısı

Hal´in hali içler açısı

VEKİL ADAYLARINA SÖZ VERDİLER

Hal´in hali içler açısı

Kırıkkale Belediyesi Toptancı halinin hali içler acısı. Pekdoğan döneminde yapılan ve Kırıkkale´nin meyve-sebze ihtiyacını karşılayan hal esnafının durumu da aynı şekilde iyi değil.

HİÇ HİZMET GİTMİYORMUŞ

Kırıkkale´nin meyve-sebze ihtiyacını karşılayan fabrikalar mahallesindeki Belediye Meyve ve Sebze hali bakımsızlıktan adeta viraneye dönmüş. Özellikle giriş kasının sağ bölümünde beton zeminin eskimiş olması nedeniyle şimdiden su birikintileri esnafların işini engelliyor Zaten işlerinin de olmadığından şikâyet eden esnaflar AVM´lerin sebze ve meyveyi Ankara´dan aldığını dolayısıyla Kırıkkale Hal esnafının sadece pazarlara ürün sattığını bununda yetersiz olduğunu belirttiler.

BELEDİYE ASFALT SÖZÜ VERDİ

Belediyenin asfalt sözü vermesine rağmen aradan geçen onca zamana rağmen bu sözünü tutmadığından şikâyet eden esnaflar Kırıkkale´nin en fazla vergisini veren kesimin kendileri olmasına rağmen belediye hizmetlerinden yararlanamadıklarını ileri sürdüler. Bu arada kira ve rüsum ödediklerini de kaydeden esnafların birçoğunun işsizlik yüzünden mesleği bıraktığını da belirttiler. Hal esnafı Belediyeden hizmet beklediklerini ifade ettiler.

VEKİL ADAYLARINA SÖZ VERDİLER

Haldeki esnaflar kendilerini ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Av. Hasan Biçer, Mustafa Demiral ve İl Başkanı Ahmet Önal´a şikâyetlerini iletirken Hal´in durumuyla kim ilgilenirse oylarını o partiye bile vermeyi düşündüklerini ifade ettiler. Milletvekili adayları ise Kırıkkale´nin sebze ve meyve ihtiyacını gören esnafların sorunları ile yakından ilgilenme sözü verdiler. CHP´nin bu ve benzeri esnafların daima yanında olduğunu belirten Milletvekili adayı Hasan Biçer hal çalışanları başta olmak üzere esnaflarında sorunlarıyla yakından ilgileneceğini anlatarak ?Siz bize sahip çıkın biz de sizin sorunlarınızı çözelim? diyerek destek istedi.



Anahtar Kelimeler: hali içler açısı