Hakemleri buluşturan doğum günü

Hakemleri buluşturan doğum günü

"BAŞARILI HAKEMLER YETİŞTİRECEĞİZ"

Hakemleri buluşturan doğum günü

Futbol hakemleri, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) 2. Başkanı Fatih Cankut'un doğum gününde bir araya geldi.

ÜST LİG DİLEĞİ

Dernek binasında düzenlenen doğum günü kutlamasına İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın, TFFHGD Genel Kurul Üyesi Talat Akbulut, TFFHGD Kırıkkale Şube Başkanı Ömer Karataşlık, Futbol Hakemleri Dursun Can, Ümit Çetin, Murat Varışlı, Şükrü Arık, Kenan Yıldırım ve Sefa Özçelik katıldı. TFFHGD Kırıkkale Şubesi 2. Başkanı Cankut doğum günü pastasının mumunu, İnşallah ilimizden daha çok hakem arkadaşımız üst liglerde görev alır” diyerek üfledi.

BAŞARILI HAKEMLER YETİŞTİRECEĞİZ

İl Hakem Kurulu Başkanı Apaydın ise, Geçtiğimiz haftalarda rekor katılımla hakemlik kursu ve sınavı gerçekleştirdik. İlimizde hakem sayısını artırmak ve başarılı hakemler yetiştirmek amacındayız. Gerek derneğimiz, gerekse kurulumuz bu amaçla gayretli bir çalışma içerisinde. Fatih kardeşimiz de camiamızın en çalışkan isimlerinden birisi. Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum” dedi.

YOĞUN BİR SEZONU GERİDE BIRAKIYORUZ

Dernek Şube Başkanı Karataşlık, Aramıza yeni katılan aday hakemlerimizle antrenmanlara başladık. Önümüzdeki sezon öncesi teknik çalışmalarımıza yoğunluk vereceğiz” diyerek yoğun bir sezonu geride bıraktıklarını sözlerine ekledi. Karataşlık, Cankut'un doğum gününü kutladı ve hediye olarak hakem düdüğü verdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ