Güllü teşekkür

Güllü teşekkür

OTİZMLİ ÇOCUKLARIN AİLELERİNDEN NAZİK BİR DAVRANIŞ

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kurslardan çok memnun kalan otizmli veliler, Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncuya teşekkür ettiler. Otizmli öğrenci Hüseyin Efe Bozkurt tarafından çiçek Buketi takdim edildi.

NAZİK BİR DAVRANIŞ

Milli Eğitim müdürü Hayati Telefoncu, Şube Müdürü Dursun Karakuş Otizmli çocuklar eğitim derneği başkanı İbrahim Çiçekdağ veli Atalay Avanoğlu öğrenci velileri okul müdürü Ünal Dündar ile beraber yazın etkinliklerde görev alan 35 tane öğretmene Gül hediye etti. Kırıkkale Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan yaklaşık 20 kursta  çocuklar Beden Eğitimi cimnastik Duyu Bütünleme Fiziki etkinlikler Kum Havuzu Top havuzları Resim Müzik El sanatları Özel Eğitim Okuma Yazma Dil ve konuşma Bisiklet gibi farklı alanlarda etkinlikler yaptılar. Piknik kahvaltı At çiftliği etkinliği gibi farklı alanlarda gönüllerince eğlendiler.

Farklı okullardan 60 öğrencinin katıldığı kursların Yıl boyu devam edeceğini belirten Milli Eğitim Müdürü yeni okul yapılınca özel çocuklarımız çok daha iyi imkanlarda eğitim alacağını söyledi. Öğretmen ve velilere fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti. Her zaman özel çocuklarımızın yanında olduğunu söyledi. Etkinlikleri yerinde gören Milli Eğitim müdürü okul müdürü ve personele teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız