Gülenler ailesi iftarda buluştu

Gülenler ailesi iftarda buluştu

TÜM YÖNETİM VE MAĞAZA ÇALIŞANLARI KATILDI

Gülenler ailesi iftarda buluştu

Kırıkkale´nin Alışveriş sektöründe önde gelen isimlerinden Gülenler Mağazaları, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinin 9´uncusunu düzenledi. Tüm yönetim ve çalışanların bir araya geldiği yemek hoş bir ortamda gerçekleştirdi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği iftarda Gülenler Mağazaları yönetimi ve çalışanları güzel bir iftar akşamında buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

TÜM YÖNETİM VE MAĞAZA ÇALIŞANLARI KATILDI

Ramazan Ayı münasebetiyle Gülenler Mağazaları geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinin bu yıl 9´uncusunu gerçekleştirdi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği yemekte, yönetim kurulu ile çalışanlar birbirleriyle sohbet etme imkânı buldular. Akşam ezanının okunmasının ardından dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

SEKTÖR OLMANIN ANA KURALLARINDAN BİRİSİ   

Bu tür etkinliklerin bir iftar yemeğinin dışında bir aile buluşması olduğunu belirten Gülenler Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Halim Güngör, ?Bizler gün geçtikçe büyüyen kocaman bir aileyiz. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde olarak etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz. Hep bir arada olmamız ve Kırıkkaleli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için Gülenler Mağazaları olarak büyük fedakârlık göstererek her zaman çalışacağız? dedi.

AMAÇ KAYNAŞMA VE DAYANIŞMAYI SAĞLAMAK  

Personelin bu tür organizasyonlarda bir araya gelerek amaçlarının motivasyonlarını artırmak olduğunu belirten Güngör, ?Bizim bu tür organizasyonlardaki amacımız, kaynaşma ve dayanışmadır. Kendi aramızda düzenlediğimiz bu tür iftar yemeklerinde birlik ve beraberlik sağlıyoruz. Katılan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum? diye konuştu. İftar yemeğinin ardından da yapılan dua sonrası Güngör, masaları dolaşarak çalışanlarla yakından ilgilendi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü