GOLLERİME DEVAM EDECEĞİM

GOLLERİME DEVAM EDECEĞİM

Kırıkkalespor?un genç yeteneği Orhan Gazi Kelçe, Denizli Belediyespor maçında attığı golün ardından çok mutlu olduğunu ifade etti.

ŞEHRİ VE TARAFTARI BEKLİYORUZ
?Gollerime devam edeceğim? diyen Orhan, ?Uzun zamandır fileleri havalandıramamanın stresi vardı içimde. Hocam bana görev veriyor ancak gol atamadığım maçlarda üzülüyordum. Ancak bu hafta üzerime düşen görevi yaptığım inancındayım. İnşallah bundan sonra da gol atmaya devam edeceğim. Taraftarlarımızı bu hafta ki zorlu Torbalı maçına bekliyorum. Bizim için çok önemli bir maç. Taraftarın ve şehrin maça gelip destek vermesini bekliyoruz? diye konuştu. 
 
GOL ATMANIN DUYGUSU BİR BAŞKAYDI
Orhan Denizli Belediye maçında ki attığı golü şu sözlerle anlattı; ?Orta sahada Murat ağabey topu kaptı. Ve bir süre ilerledikten sonra beni görerek sol kanada topu attı. Bende biraz ilerleyerek sol çaprazdan düzgün bir vuruşla golü kaydetti. O anda sanki yeniden doğdum. Mutluluk bir yana uzun zaman sonra gol atmanın duygusu bir başkaydı. Bundan sonra da hocamın verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım? diye konuştu.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ