Gök, Şahin ve Yıldız 7 ay sonra özgürlüğüne kavuştu

Gök, Şahin ve Yıldız 7 ay sonra özgürlüğüne kavuştu

64 SANIKLI DAVANIN ÜÇÜNCÜ DURUŞMASI

Gök, Şahin ve Yıldız 7 ay sonra özgürlüğüne kavuştu

Kırıkkale´de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve tutuklulukları devam eden TSO eski Başkanı Ekrem Gök, Meclis Başkanı Bekir Şahin ile Avukat Ali Yıldız son duruşmada tahliye oldu. Gök, Şahin ve Yıldız 7 ay sonra özgürlüğüne kavuştu.

64 SANIKLI DAVANIN ÜÇÜNCÜ DURUŞMASI

Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklardan Fazile Y. Sincan Kadın Cezaevi´nden, Hasan G. de Konya´dan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Sanıklar ve avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Duruşmada, "FETÖ/PDY´ye üye olmak ve örgüt yöneticiliği" suçlamasıyla yargılanan sanıkların ifadeleri ve tanık beyanları alındı.

YAKLAŞIK 7 AYDIR CEZAEVİNDEYDİLER

Duruşma sonunda Mahkeme tutuklu yargılanan Kırıkkale eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök,  Meclis Başkanı Bekir Şahin ve Avukat Ali Yıldız´ın tahliyesine karar verdi. 4 tahliye, 6 tutuklamaya karar veren mahkeme Gök, Şahin ve Yıldız´ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.



1

Kırıkkale Belediyesi’nden Temizlikte Örnek Hizmet

2

19 Mayıs Coşkusu Dinek Dağı'nda Devam Etti

3

GENÇ İŞÇİLER 2. BÜYÜK KURULTAYI ANKARA’DA TOPLANDI

4

“SOSYAL HAKLARDAN YOKSUN, ESNEK ÇALIŞTIRILAN ON BİNLERCE İNSAN VAR”

5

"BÜTÜN METAL İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

6

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

7

SEBZE FİDESİ VE ATA TOHUMU DAĞIITILDI