Gizlilik Sözleşmesi İmzalandı

Gizlilik Sözleşmesi İmzalandı

Kırıkkale Üniversitesi ile Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) arasında iş birliği sürecini resmiyete döken Kurumsal Gizlilik Sözleşmesi, TENMAK Başkanlık Yerleşkesi’nde düzenlenen törenle imzalandı.

TENMAK ile Üniversite Anlaştı

Törene Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, TENMAK Başkanı Dr. Abdullah Buğrahan Karaveli, Başkan Yardımcısı Dr. Alpaslan Akkurt, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ve TENMAK Endüstriyel İlişkiler ve Sözleşmeler Koordinatörü Dr. Emre Demirezen katıldı.

İş Birliği Alanları ve Hedefler

İmzalanan sözleşme kapsamında, ortak eğitim ve araştırma projeleri, seminerler ve çalıştaylar düzenlenmesi planlanıyor. Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, enerji, nükleer ve maden alanlarında ülkemizin önde gelen kurumu TENMAK ile yapılan iş birliğinin akademisyen ve öğrencilerimize önemli bilgi ve beceriler kazandıracağını belirtti.

Rektör Aslan’dan Teşekkür ve Temenniler

Sözleşmenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Rektör Aslan, iki kurum arasındaki iş birliklerine resmiyet kazandıran bu adımın hayırlara vesile olmasını diledi.

TENMAK Başkanı Karaveli’den İş Birliği Vurgusu

TENMAK Başkanı Dr. Abdullah Buğrahan Karaveli ise üniversite ile yapılan bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektör Aslan’a teşekkür etti.



1

Gizlilik Sözleşmesi İmzalandı

2

Öğrencilerden Resim ve Şiirlerle Yıl Sonuna Anlamlı Veda

3

TSO ve TOBB MEYBEM İş Birliğiyle Mesleki Sınavlar Sürüyor

4

LGS Günü’nde Kırıkkale Belediyesi Sahadaydı

5

Değişiklikler 4 Yıl Süreyle Sabit Kalacak

6

"Minik Bilim İnsanları Projelerini Sergiledi"

7

Teknoloji Festivali’nde Yüksek Puanlı Yükseliş