Tarih: 10.07.2024 19:51

Genel Başkan Altundağ Kırıkkaleyi Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Program kapsamında ilk olarak Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret eden Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Altundağ, burada Kırıkkale ve MKE işyerlerinin durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Akabinde Mühimmat, Çelik ve Pirinç ile Silah Fabrikalarını ziyaret eden Genel Başkan Altundağ, sendika üyeleriyle bir araya gelerek çalışma hayatı ve MKE ile ilgili istişarelerde bulundu. Fabrikalarda işçiler tarafından yoğun coşku ve ilgi ile karşılanan Başkan Uysal Altundağ, Türk Metal Sendikasının 61. kuruluş yıldönümünde Kırıkkale’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fabrika ziyaretleri kapsamında MKE Mühimmat Fabrikası Müdürü Çağatay Öncel, MKE Çelik ve Pirinç Fabrikası Müdürü Cebrail Aydoğdu ve MKE Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Gürel’le de görüşen Altundağ, fabrikaların genel durumu hakkında bilgi aldı.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Kırıkkale ziyareti kapsamında son olarak Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek bugünkü program ve çalışma hayatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —