Gençlik ve spor paneli

Gençlik ve spor paneli

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İl Kültür Turizm Müdürlüğünde Gençlik ve Spor Konulu Panel yapıldı.

GENİŞ KATILIM
Panele Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Hurda İşletmeleri Müdürü Rıza Ataseven, İl Müftü Yardımcıları ile birçok davetli katıldı. Kırıkkale Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan?ın moderatörlüğünde gerçekleşen panele Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü panelist olarak katıldı.
SUNUM YAPILDI
Moderatör Kırıkkale Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Doğan, Sporun sağlığa olan etkisini anlatarak, sağlıklı ve uzun yaşamak isteyen herkesin mutlaka spor yapması gerektiğini söyledi. Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu ise Spora katılım ve kazanımların arttırılması konulu sunumunu yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Sporun eğitime etkisi konulu sunumunu yaptı.
SERGİ AÇILIŞI YAPILDI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Spor Tesislerimiz ve sportif faaliyetlerimiz konulu sunumunu gerçekleştirdi. Panelin sonunda Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları resim sergisinin açılışı yapıldı. Açılışı Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu,  Kırıkkale Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Kütüphane Müdürü Zeliha Atay ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptı.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ