GENÇLERİ KURTARMA DERDİNE DÜŞTÜK

GENÇLERİ KURTARMA DERDİNE DÜŞTÜK

İlim Tebliğ Cemiyeti Gençlik ve Kültür Merkezi Zafer Caddesi MAKRO yolu üzerinde yapılan tören ile açıldı. İlim Tebliğ Cemiyeti Gençlik ve Kültür Merkezi Şube Başkanı Akçalı, ?İnsanlarımızı, gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmanın derdine düştük? dedi

KATILIM YÜKSEK OLDU
Açılışa Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, İl Müftüsü Osman Şarklı, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yılmazer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreni İhsaniye Camii İmamı Recep Turgut?un Kuran Tevhidi ile başladı. Açılış töreninde konuşan İlim Tebliğ Cemiyeti Gençlik ve Kültür Merkezi Şube Başkanı Mithat Akçalı, cemiyet olarak Kırıkkale?de çok önemli boşluklar gördüğünü dile getirdi. Akçalı, ?İnsanlarımızı, gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmanın derdine düştük. Kırıkkale?mize ilk kez böyle bir mekan açılıyor. Amacımız; tüm insanlarımızın dinini ahlakını öğrenmesi, anne ve babasına saygılı, hayırlı bir nesil yetişmesini sağlamaktır? şeklinde konuştu.
 
EHLİSÜNNET VEL CEMATİZ
Cemiyetin yediden yetmişe tüm halka açık olduğunu ifade eden Akçalı, ?Hiçbir insanımıza ayrım yapmadan cemiyetimize bekliyorum. Çünkü biz Ehli Sünnet Vel Cematiz. Milli görüş ve adil düzen ilkelerini benimsiyoruz. Hepinizi cemaatimizin çatısı altına davet ediyor ve desteklerinizi bekliyoruz. Tüm Kırıkkalelilere hayırlı olsun? dedi. Akçalı?dan sonra Müftü Yardımcısı Bilal Kara Hatim Duası etti. Açılış duasını eden Müftü Şarklı, ?Cemiyetimiz tüm Kırıkkalelilere hayırlı uğurlu olsun? dedi. açılış kurdelesini Başkan Korkmaz, Milli Eğitim Müdürü Peker, Müftü Şarklı ve Milletvekili Aday Adayı Yılmazer kesti.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ