Gençler; bu vatan gerçekten size emanet

Gençler; bu vatan gerçekten size emanet

Kırıkkale?de 2 gündür öğrenciler sokakları inletirken, PKK terör örgütüne protesto ve eylemleri sürüyor. Atatürk?ün Vatanı gençliğe emanet ettiği sözünden yola çıkarak diyoruz ki; ?Gençler; bu vatan gerçekten size emanet?

`ŞEHİDİM HAKKINI HELAL ET BİZE`

Kırıkkale?de dün yine liseli öğrenciler, Hakkari`de verilen şehitlerimiz için caddelerde yürüyüş düzenledi. Zafer Caddesi ve Bankalar Caddesinde yürüyüş düzenleyen öğrenciler, Cumhuriyet Meydanına kadar sloganlar atarak yürüdü. Öğrenciler sloganları ile yoldan geçen birçok vatandaşı ağlattı. Cumhuriyet Meydanı?nda düzenlenen protestoya birçok öğrenci katıldı. Protesto öncesi cep telefonuyla mesajlaşarak meydanda toplanan öğrencilere vatandaşlar da destek verdi. Bu sırada bazı kız öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Meydandaki programın ardından slogan atan öğrenciler, Zafer Caddesi`nde de eylemlerini sürdürdü. Yürüyüş sırasında trafik bir süre aksadı. Öğrenciler tekbirler eşliğinde, `Türk-Kürt kardeştir PKK kalleştir, kahrolsun PKK`, `Şehidim hakkını helal et bize` gibi sloganları attı.

 

TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMEKLE BU ACILAR BİTMİYOR

Grup adına konuşan öğrenci Mustafa Said Kirci, Türk milletinin acısının büyük olduğunu ifade etti. Kirci, ?Öncelikle Aziz Türk milletinin başı sağolsun. Saldırıyı nefretle kınıyoruz. Her Şehidi rahmetle anmak ve timsah gözyaşları dökmekle bu acılar bitmiyor. Millet olarak çözüm bekliyoruz. İmralı da ki köpeğin bütün bağlantıları kesilmeli. Bir doğrunun imanı bin eğriyi düzeltir. Zulüm Azrail de olsa, hep hakkı tutacağız. Mukaddes davada ölümler kutsaldır? dedi.

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama