Gençler bizim geleceğimiz

Gençler bizim geleceğimiz

Vali Ali Kolat, engelli öğrencilerin hayata tutunması, eğitim ve öğretim desteği alması için çalıştıklarını söyledi. Gençlerin gelişen Türkiye'yi kuracağını ve önemli başarılara imza atacağını belirten Kolat, gençlere güvendiğini belirterek, Geleceğin Va

33 ÇOCUĞA YARDIM
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Kırıkkale’de başlatılan ‘Okullar Hayat Bulsun’ değerler eğitimi kapsamında Vali Ali Kolat, beraberinde bir grup heyetle birlikte okulları ziyaret etti.. Kolat ziyaret ve incelemelerinde, bu eğitim kapsamında okullarda öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Engelli öğrencilerin hayatta var olması gerektiğini belirten Kolat, geleceğe gençlerin yön vereceğini söyledi. Engelli gençlerin eğitim ve öğretim anlamında geri kalmaması için önemli çalışmalar yapıldığını belirten Kolat, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde 33 çocuğun olduğunu ve çocukların eğitim öğretimden uzak kalmadığını bildirdi.

BECERİ EĞİTİMİ VERİLİYOR
Öğrencilere yönelik her alanda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten okul müdürü Metin Yılmaz ise; “Okulumuz 2012 yılı Mart ayında eğitim öğretime başlamıştır. Daha iki yılını tamamlamayan bu kurumumuz, bu süre içerisinde bir düzüne kadar il düzeyinde ve uluslar arası düzeyde projelere imza atmıştır. Zihin engelli bireylerde kas gelişiminin beceri eğitimine etkisi isimli Leonardo da Vinci projemizi yaptık. Bu proje ülkemizin özel eğitim kurumları arasında geçen tek projedir” ifadesinde bulundu.

ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Vali Ali Kolat ve beraberindeki heyet daha sonra, 75’inci yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada okul müdürü Mustafa Eren ve okul yönetimi ile bir araya gelen Kolat, burada değerler eğitimi kapsamında maddi durumu iyi olmayan bir aileye yardım yapan öğrencileri ödüllendirdi. Bu çalışmayı son derece olumlu bulduğunu ifade eden Kolat, “Öğrencilerimiz arasında yardımlaşma ve paylaşma bilincinin böyle yansıdığını görmek gerçekten gurur verici” diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ