Gençler geleceğimiz

Gençler geleceğimiz

ALLAH´IN GENÇLERE VERDİĞİ EN GÜZEL NİMET DUA´DIR

Gençler geleceğimiz

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde, ?Gençler Geleceğimiz?  programı düzenlendi.

BİR ARAYA GELDİ

Keskin Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve diğer kurumlar tarafından desteklenen ?Gençlik geleceğimizdir Projesi? kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek, gençlerle bir araya geldi. Gençlerin, ailelerin, ülkenin, milletin geleceği olduğunu vurgulayan Gerek,  gençlere güvendiklerini söyledi.

ALLAH´IN GENÇLERE VERDİĞİ EN GÜZEL NİMET DUA´DIR

Gerek,  Anne-babaların çocukları için hayır duası yapmalarını, onların ilim sahibi, meslek sahibi, güzel ahlak sahibi olarak yetişmeleri için gerekli itina ve gayreti göstermeleri gerektiğini belirtti. Gençlere hitaben, gençliğin Allah´ın sizlere verdiği en güzel bir nimettir diyerek gençliğin kıymetini bilmelerini istedi. Gençliğin kıymetinin bilinmesi demek, ilme, öğrenmeye, çalışmaya, düzenli ibadet yapmaya, dini ve Kur´an´ı öğrenmeye ve yaşamaya özen göstermek olduğunu bildirdi. Lokman a.s´ın oğluna nasihatinde; ?Ey Yavrucuğum, Allah´a şirk koşma, anneye babaya iyilik et, namazı özenle kıl, insanlara karşı gururlu ve kibirli olma, yürüyüşünde mütevazı ol? dediğini hatırlatarak manevi alanda gençlerin öncelikle sağlam bir inanca sahip olmaları gerektiğini vurgulayarak özellikle gençliğin ilk yıllarından itibaren namazı ihmal etmemelerini ve özenle kılmaları, güzel ahlaka sahip olmalarını istedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Peygamber Efendimizin ibadet yaparak yetişen gencin, kıyamet gününde Allah´ın arşının gölgesinde himaye olacağının müjdesini hatırlatarak, gençliğin kıymetini bilenlerin hem bu dünyada, hem de ahirette mutlu ve bahtiyar olacaklarını anlattı. Projelerinden dolayı gençleri kutladı ve Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü