Genç anne herkesi üzdü

Genç anne herkesi üzdü

ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP ÇAKMAĞI ÇAKTI, YAŞAMINA SON VERDİ

ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP ÇAKMAĞI ÇAKTI, YAŞAMINA SON VERDİ

Genç anne herkesi üzdü

Kırıkkale´nin Bahşili ilçesinde yanmış cesedi bulunan Ganime Varsak gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç annenin üçerine benzin dökerek canına kıydığı anlaşıldı. Talihsiz kadının bu şekilde ölümü herkesi derinden üzdü. 

ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP ÇAKMAĞI ÇAKMIŞ

Hafta sonunda Bahşili ilçesi Atadönmez Mahallesi Kızılırmak Caddesinde dedesine ait evin yakınında kendisine ait otomobilin yanında yanmış cesedi bulunan 4 yaşında bir erkek çocuğu annesi Ganime Varsak´ın üzerine benzin dökerek canına kıydığı öğrenildi. Talihsiz anne geride gözü yaşlı bir ve 4 yaşında bir erkek çocuğu bıraktı.

GENÇ ANNENİN ÖLÜMÜ HERKESİ DERENDEN ÜZDÜ

Yapılan araştırmalar sonucunda genç annenin intiharını cep telefonuyla eşine izlettiği ortaya çıktı. Polisçe intihar ettiği değerlendirilen Varsak´ın cenazesi Bahşili Merkez Camisi´nde kılınan ikindi namazı sonrası ilçe mezarlığına defnedildi. Genç annenin bu şekilde ölümü ailesi başta olmak üzere yakınları ve Kırıkkale kamuoyunu derinden üzdü. Bu arada sosyal paylaşım sitelerinde ilgili ilgisiz yayınlar aileyi daha da üzdü.

HABER MERKEZİ



1

Kayınpederinin Kurşunlarına Hedef Olan Eser Ereli’den Acı Haber

2

Vali Makas: “Şükürler Olsun Hiçbir Can Kaybımız Yok”

3

Yahşihan İtfaiyesi Bahadır Kimya Fabrikasındaki Yangına Koştu

4

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi Yangınla Sarsıldı

5

Duman Ailesi Büyüklerini Uğurladı

6

İki Akraba Arasındaki Gerilim Felakete Yol Açtı

7

Yahşihan OSB’de Kaynak Kazası; 2 İşçi Can Verdi