Gazilik yüce mertebelerdendir

Gazilik yüce mertebelerdendir

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve dernek üyeleri, Vali Hakan Yusuf Güner?i ziyaret etti. Şehit aileleri ve gazilerin hiçbir zaman unutulmayacak değerler olduğunu söyleyen Güner, ? Milletimizin birlik ve bera

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Şehit ve gazilerin ulaşabilecekleri en yüksek mertebeye ulaştığını söyleyen Vali Hakan Yusuf Güner, ?Devlet olarak sizlere desteklerimiz her zaman devam edecek. Gazi ve Şehit ailesi olmanın onurunu ve gururunu, Devletimizin himayesinde ilelebet sürdüreceksiniz. Şehitlik en yüce mertebedir. Gazilik ise şehitliğe yakın yüce mertebelerden biridir. Ne mutlu bu mertebeye ulaşanlara. Ne mutlu, Türkiye?nin Türk milletinin göğsünü kabartan geçmişi ile gurur duymasını sağlayan siz şerefli gazilere? dedi.

 

GÜVENLİK MENSUPLARIMIZIN ZORLU GÖREVİ

Türkiye?nin iç ve dış güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarının çok zor bir görev yaptığını belirten Güner, ?Silahlı kuvvetler altında görev yapan asker ve polislerimizin ailelerin de yanında olacağız. Çünkü güvenlik mensuplarımız, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği sağlamak uğruna gerekirse canlarını tehlikeye atarak, özveri ve cesaretle görevini yerine getiriyor. Bu görev doğrultusunda şehitlerimiz, Türk milleti için canlarını seve, seve verdiler. Şehit yakınları bizlere emanettir. Şehit ailelerimizin her türlü sıkıntılarında her zaman yanlarında olacağız?? diye konuştu. Vali Güner, şehit ailelerin yakınlarına gerek eğitim, gerekse manevi anlamda desteklerinin süreceğini hatırlattı.

 

DERNEK FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ise dernek hakkında Vali Hakan Yusuf?a bilgiler verdi. Derneğin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Öcal, ?Derneğimiz gazilerden ve şehit ailelerinden oluşmaktadır. Derneğimizde bulunan herkes birbirlerine destek oluyor ve birlik beraberlik içerisinde dernek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bizlere destek olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi. Programın sonlarına doğru 6. Sınıf öğrencisi Fatma Karagöz, Valilik makam koltuğuna oturdu ve ileride Vali olmak istediğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ