Gazilerimize sahip çıkacağız

Gazilerimize sahip çıkacağız

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş?ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Kırbaş ziyarette yaptığı konuşmada, gazilere sahip çıkacakları

KAHRAMAN GAZİLERİMİZ

Geçtiğimiz günlerde İlimize İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak göreve başlayan Recep Kırbaş?ı makamında ziyaret eden Dernek üyeleri İlimizdeki yeni görevinizde başarılar dilerken Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgi de verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Recep Kırbaş; Devletimiz ve Milletimiz, kendisi için canlarını ve kanlarını feda etmekten çekinmeyen Aziz Şehitlerimizin aileleri ile bu uğurda bedenlerinden bir parçalarını feda eden kahraman Gazilerimize sahip çıkmış ve çıkacaktır.?

DESTEK VERECEĞİZ

 ?Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak da unutmadık ve kesinlikle unutmayacağız ki Şehitlerimizin geride bıraktıkları siz anneleri annemiz,  siz babaları babamız, siz yetimleri ve Gazilerimiz de kardeşlerimizdir. Dolayısı ile İl Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak her zaman yanınızda ve sizinle olduğunu ziyaretiniz vesilesi ile vurgulamak isterim. Ziyaretiniz vesilesiyle derneğinizin çalışmalarında başarılar dilerken şehitlerimize Allah?tan rahmet ailelerine de sabır diliyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü