Gaziler, sıkıntılarını anlattı

Gaziler, sıkıntılarını anlattı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Türkiye Büyük Millet Meclisinden bekledikleri düzenlemelerin yapılması için AKP Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle?yi ziyaret ettiler.

SIKINTILARINI İLETTİLER

Düzenlenen ziyarete Dernek Başkanı Rıfat Öcal, İkinci Başkan Yusuf Baran, Şehit Hüseyin Canavar?ın eşi Saniye Canavar, Şehit Şevket Kaygısız?ın eşi Mehtap Kaygısız katıldı. Dernek Başkanı Rıfat Öcal, dernek olarak taleplerini sık sık bölge milletvekillerine ve ilgili kurumlara ilettiklerini söyledi. Öcal, ?Size de sıkıntılarımızı iletme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyor ve yardımlarınızı bekliyoruz. Yüce Devletimizin varlığının devamı şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerinin ve bu uğurda gazilik mertebesine ulaşan kahraman gazilerimizin yüce meclisimiz tarafından çözülmesi gereken sorunlarımızın kısa zamanda açıklığa kavuşmasını beklemekteyiz? dedi.

 

SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

?Şehitlere rahmet, ailelerine sabır, gazilere de geçmiş olsun? dileyen AKP Erzincan Milletvekili Sebahattin, ?Aziz Şehitlerimizin değerli ailelerini ve Gazilerimizi misafir etme mutluluğunu bana verdiğiniz için ben sizlere teşekkür ederim. Şehit Ailelerine ve Gazilere sağlanan haklarda yeni düzenlemeler yapılacağını, Meclis komisyonunda çalışmaların devam ettiğini, yakın zamanda Meclis gündeminde ele alınacağını, talebinizi de iletip takipçisi olacağım? dedi. Ziyaret sonunda dernek üyeleri AKP Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ