Futsal turnuvası sona erdi

Futsal turnuvası sona erdi

Behiç Çelik Spor Salonunda düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Erkekler Futsal Müsabakalarının finali ile kapanış törenine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

KIYASIYA MÜCADELE 

Behiç Çelik Spor Salonunda düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız ve Genç Erkekler Basketbol Müsabakalarının kapanış törenine,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Yıldız Erkekler kategorisinde 8 okul iki grup şeklinde maçları oynadı. Kıyasıya rekabetin olduğu turnuvada kazanan taraf erkeklerde Akşemsettin Ortaokulu oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Erkekler Futsal Turnuvasının ödül törenine, Akşemsettin Ortaokulu ile Tınaz Ortaokulu arasında yapılan final maçı sonrası geçildi.  Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Yıldız Erkekler Futsal Müsabakalarının  dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içinde tamamlandığını belirterek, turnuvaya katılan sporculara, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum dedi. Dereceye giren okullara madalyalarını ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz verdi.

Dereceye Giren Okullar

1. Akşemsettin Ortaokulu

2. Tınaz Ortaokulu

3. Özel Kızılırmak Ortaokulu

4. Atatürk Ortaokulu

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ