Fetih 1453?ü izlediler

Fetih 1453?ü izlediler

Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye uygun görülerek hibe desteği alan ?Aydınlık Yarınlar? projesi uygulanmaya bütün hızıyla devam ediyor.

AYDINLIK YARINLAR PROJESİ

Aydınlık Yarınlar projesi kapsamında suça sürüklenen ve sürüklenme ihtimali bulunan çocuklara Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından Makro AVM?de Fetih 1453 filmi izletildi. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü?nden yapılan açıklamada, ??Aydınlık Yarınlar? projesinin ?Sinema? faaliyeti;  Makro AVM binasında bulunan Makro Sinema salonunda yer alan suça sürüklenen ve sürüklenme ihtimali olan çocuklara ve Çocuk Şube Müdürlüğü personel eş ve çocuklarına yönelik yapılmıştır. Çocuk Şube Müdürlüğü eş ve çocuklarıyla Aydınlık Yarınlar Projesi çocukları ve katılımcıları sinema faaliyeti ile buluşmuş ve kaynaşma sağlandı?

 

ÇOCUKLARIN MOTİVASYONU ARTTI

?Projede yer alan suça sürüklenen ve suça sürüklenme ihtimali olan çocuklara; tarihimizde şanlı bir zafer olan 1453 İstanbul?un fethinin bizim için çok önemli olduğu hatırlatılmış ve proje kapsamında  ?Fetih 1453? filmi izletildi.  Yapılan sinema faaliyeti ile suça sürüklenen ve sürüklenme ihtimali olan çocukların moral ve motivasyonları artırılmış, duyulan memnuniyetle sinema faaliyeti tamamlandı? dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ