Fen Lisesi Emniyette

Fen Lisesi Emniyette

POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ VESİLESİYLE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Fen Lisesi Emniyette

Kırıkkale Fen Lisesi Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutladı.

170'NCİ YIL KUTLAMASI

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 06-10 Nisan 2015 tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda yine bu tarihler içerisinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar halkın ziyaretlerini kabul etti.

ONAR'I MAKAMINDA ZİYARET

Kırıkkale Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, Müdür Başyardımcısı Selman Bozbıyık, Müdür Yardımcısı Sündüz Özer, Rehber Öğretmen Ayfer Özbek ve öğrenciler katıldı.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATI

Okul Müdürü Nusret Kılıç: Türk polis teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümünü tebrik ediyorum. 170 yıldır ülkemizin vazgeçilmezi, can ve mal güvenliğimizin teminatı olan polis teşkilatının, bu özel gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.

GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin yetiştirilmesinde eğitimin önemli olduğunu vurguladı. Öğrencilere başarı dileklerini iletti. Ziyaretçiler daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü alt katında bulunan sergiyi gezdiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ