Fen lisesi öğrencileri ödüllendirildi

Fen lisesi öğrencileri ödüllendirildi

Türkiye geneli ile Kırıkkale'de çeşitli dereceler elde eden fen lisesi öğrencileri, Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Barış Küçük ve Osmangazi Fen Lisesi Müdürü Ahmet Özbayrak, Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti.

2021 YKS sonuçlarına göre lisans programlarına yerleşen ve Türkiye geneli ile Kırıkkale'de çeşitli dereceler elde eden fen lisesi öğrencileri, Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Barış Küçük ve Osmangazi Fen Lisesi Müdürü Ahmet Özbayrak, Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti.

ÖNEMLİ BAŞARI ELDE EDİLDİ

Sıralamada ilk 1000'e giren öğrencileri makamında kabul eden Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğrencileri plaket ve hediye ile ödüllendirdi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Tüfekçi, elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri tebrik etti. Tüfekçi, kentteki lise öğrencileri arasından ilk 1000'e girerek derece yapan öğrencilerle ilgili bilgiler verdi. Tüfekçi, “"YKS sonuçlarına göre ilk 1000'e giren öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerine ve okul yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞARI ELDE EDEN ÖĞRENCİLER

"2021 yılı YKS sonuçlarına göre Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğini kazanan Mustafa Bahattin Bozan sayısalda Türkiye 83.sü ve Kırıkkale 1.si, Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğini kazanan Burak Umay sayısalda Türkiye 620.si ve Kırıkkale 3.sü, Emre Dinç Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Türkiye 336.sı ve Kırıkkale 2.si, eşit ağırlıkta Koç Üniversitesi İşletme bölümünü kazanan Nazım Emin Ata Türkiye 119.su ve Kırıkkale 1.si, ODTÜ Matematik bölümünü kazanan Hasan Ali Çobankaya sayısalda Türkiye 891.si ve Kırıkkale 4.sü, Koç Üniversitesi psikoloji bölümünü kazanan Betül Karaağaç eşit ağırlık Türkiye 503.sü ve Kırıkkale 3.sü oldu.

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Öte yandan Osmangazi Fen Lisesi öğrencilerinden de ilk 1000'e giren Koç Üniversitesi İşletme bölümünü kazanan Ömer Faruk Dedebal eşit ağırlıkta Türkiye 287.si ve Kırıkkale 2.si, Bilkent Üniversitesi İngilizce Matematik bölümünü kazanan Burak Sefa Baraklı Türkiye 938.si ve Kırıkkale 2.si oldu." dedi. Bu yıl da eğitim öğretim sonucunda önemli başarılar elde edeceklerini belirten Tüfekçi, “Bu öğrencilerimizin yanı sıra ilk 1000 ve sonrasında da farklı dereceler elde eden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız