Eyüp'ten Hacı Bektaş Veli'ye bisiklet turu

Eyüp

Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yıl dönümü kapsamında "Eyüp'ten Hacı Bektaş Veli'ye Huzur Yolculuğu" sloganıyla İstanbul'dan bisikletleriyle yola çıkan Server Gençlik Spor Kulübü üyeleri, Kırıkkale'ye ulaştı.

Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yıl dönümü kapsamında "Eyüp'ten Hacı Bektaş Veli'ye Huzur Yolculuğu" sloganıyla İstanbul'dan bisikletleriyle yola çıkan Server Gençlik Spor Kulübü üyeleri, Kırıkkale'ye ulaştı.

FAKINDALIK OLUŞTURUYORLAR

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde Obaköy mesire alanında Kırıkkale Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyelerince karşılanan 30 kişilik grup, Kırıkkale'de konaklayıp, Nevşehir'e gitmek için yola çıktı. Grup adına gazetecilere açıklama yapan Zeki Taş, Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı nedeniyle eserlerinin öne çıkması için bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Bunu da bisiklet organizasyonuyla gerçekleştirmek istediklerini anlatan Taş, "Bu amaçla Server Gençlik Spor Kulübü olarak 'Eyüp'ten Hacı Bektaş Veli'ye Huzur Yolculuğu' adını verdiğimiz projemizi gerçekleştiriyoruz. Nevşehir'e ulaşarak projemizi sonlandıracağız. Nevşehir'de de bir kapanış organizasyonu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.



1

Ankara Temasları Tam Not Aldı

2

İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatında Görev Değişimi

3

KURULTAY DAVASI ERTELENDİ

4

Yeniden Refah Kırıkkale’de Büyümeye Kararlı

5

“Durmayacağız, İlerleyeceğiz”

6

Kaplan ve Vekiller, Bakan Işıkhan ile Görüştü

7

Halil Öztürk, MHP Grup Toplantısına Katıldı