Esnafa polis morali

Esnafa polis morali

Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Toplum Destekli Büro Amirliği?nde görevli polisler esnaflar ziyaret ediyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan uygulama ile esnafların sıkıntıları ve istekleri hakkında bilgi alıyor.

ZİYARETTE SORUNLARINI DİNLİYORLAR

Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından organize edilen program çerçevesinde gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde, esnafların emniyet açısından sıkıntılı olup olunmadığı soruluyor. Esnaflardan bulundukları caddelerde yaşanan olumsuz davranışları ve şüpheli görülen kişileri 155 Polis İmdat?ı arayarak haber vermeleri isteniyor.

UYGULAMAYA ESNAFLARDAN DESTEK

Esnaflar Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmaları takdir ile karşılarken, bu çalışmalar için polislere teşekkür ettiler. Esnaflar Bizlerin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan bütün polis birimlerine teşekkür ediyoruz ve görevlerinde başarılar diliyoruz. İnsanların can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışan polislerimizin araçlarını gördüğümüz zaman, içimize huzur geliyor. Her nerde olursa olsun, bir yerde polis gördüğümüz zaman kendimizi güvende hissediyoruz? dediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü