Erdoğan Kırıkkale'de

Erdoğan Kırıkkale

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN BUGÜN NUR CAMİİ VE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İÇİN KIRIKKALE'DE OLACAK

Erdoğan Kırıkkale'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Nur Camii ve toplu açılış töreni için Kırıkkale'de olacak.

İLK ZİYARET BELEDİYEYE

Nur Camii açılışı ve toplu açılış töreni için Kırıkkale'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan il idarecileri ve siyasiler tarafından saat 11.00'de MKE'de karşılanacak. Erdoğan buradan Kırıkkale Belediyesi'ni ziyaret edecek. Belediye ziyaretinin ardından Kırıkkale'nin yaklaşık 8 yıldır beklediği Nur Camii açılışı gerçekleştirilecek. Erdoğan cami açılışının ardından Cuma Namazını kılacak ve Valiliği ziyaret edecek. Bu ziyaret 45 dakika sürecek.

MEYDANDA KONUŞACAK

Erdoğan saat 14.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda Kırıkkalelilere hitap edecek. Meydandaki program ise 1 saat sürecek. Erdoğan saat 15.30'da Kırıkkale'den ayrılacak. Program hakkında bilgiler veren Vali Ali Kolat, Burada iki program uyguluyoruz. Camimizin açılışı ayrı bir program olacak, toplu açılışlar ayrı bir program olacak. Nur Camimizin açılışını daha çok Diyanet İşleri Başkanlığı tertip edecek. Bizler de Valilik ve Belediye olarak onlara destek vereceğiz. Camii açılışından sonra Cuma Namazı eda edilecek.”

TOPLU AÇILIŞ 14.30'DA

Saat 14.30'da da Cumhuriyet Meydanı'nda Toplu Açılış Töreni olacak. Burada Sayın Cumhurbaşkanımız, vatandaşlarımıza hitap edecekler. Toplu açılışlarda Belediye Başkanımızın ve benimde konuşmalarımız olacak. Buradaki konuşmalarından sonra Sayın Cumhurbaşkanımız saat 15.30 gibi Ankara iline hareket edecekler. Oradan da Erzincan iline geçecekler. Bu programların organizasyonunu Valiliğimiz ve Belediyemiz ile birlikte yapıyoruz.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ